MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Najlepsze parki rozrywki w Polsce zdaniem turystów. Tam atrakcje cię nie rozczarują!

NOWE
Najlepsze parki rozrywki w Polsce zdaniem turystów. Tam atrakcje cię nie rozczarują!

Zaostrza się antydopingowy konflikt: WADA oskarżyła USADA o podwójne standardy

Zaostrza się antydopingowy konflikt: WADA oskarżyła USADA o podwójne standardy

Polecamy

Egzaminy eksternistyczne bez WOS-u – projekt nowelizacji trafił do konsultacji

Egzaminy eksternistyczne bez WOS-u – projekt nowelizacji trafił do konsultacji

Zdolni artyści z Grudziądza otrzymają stypendia. Znamy ich nazwiska oraz plany

Zdolni artyści z Grudziądza otrzymają stypendia. Znamy ich nazwiska oraz plany

To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

HIT DNIA
To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu