MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiszonki stanowią źródło...
fot. Pixabay/zdjęcie ilustracyjne

To się dzieje z organizmem, gdy jemy kiszonki. Oto korzyści kiszonej kapusty i ogórków

Kiszonki stanowią źródło naturalnych probiotyków i prebiotyków. Korzystnie wpływają na procesy metaboliczne, regulują skład mikroflory przewodu pokarmowego. Włączenie kiszonek do menu wspomaga odnowę flory bakteryjnej, osłabionej np. przez antybiotyki lub częste stosowanie leków przeciwbólowych

Zobacz również

Historyczne złoto Klaudii Zwolińskiej podczas ME w kajakarstwie górskim

Historyczne złoto Klaudii Zwolińskiej podczas ME w kajakarstwie górskim

Możliwe burze w powiecie sieradzkim. Jakie szczegóły prognozy?

Możliwe burze w powiecie sieradzkim. Jakie szczegóły prognozy?

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

HIT DNIA
Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania